Love is my disease

Imoron fyller jag år.
Imoron ska jag träffa min pojkvän.
Imoron kommer min underbara släkt och Ella till mig.
Imoron kommer förhoppningsvis Elin till skolan.
Imorgon är dagen innan fredag.
Imorgon slutar jag 1.
Imorgon får jag min kamera.
IMORGON ÄR EN BRA DAG!

4 minuter

Jag älskar dig ♥


Jag älskar dig Isabelle

När ingen annan upptaterar sin blogg så att jag kan läsa får jag väl sitta här som en tönt och skriva egna värdelösa inlägg. Träningen var bajsjobbig, det kom ner 3 tjejer från a-laget och spelade med oss, det blev en jävla fart på spelet :) Helt slut är jag, sen jag har pluggat lite mer hemkunskap, behövdes! Skulle vilja säga att jag kan allt men så är det tyvärr inte, aja det är en dag imorgon också.

Snart ska jag fixa mer design så jag kan reklamera den här blogg lite så att jag iallafall får mer än 3 läsare!!!
P i n s a m t . . .



Söta cheyer i barca, NÄSTA ÅR BLIR DET TURKIET!


Ella e cool

Ella och jag skolkade idag från spanskan (sista lektion) hhihih busigt :$ Ärligt, vem pallar egentligen spanska? Det finns INGEN jag vet som gillar det. Aja, vi gick istället hem till henne och pluggade till hemkunskapsprovet, jag börjar få tillbaks hoppet om ett MVG. Nu ska jag kila iväg till träningen. Over and out


Från spanien förra sommaren


Ångest

Ångest, ångest och åter igen ÅNGEST inför hemkunskapsprovet. Ja, jag har höga förväntningar på mig själv. Ett MVG och inget annat ska jag ha. Bara för det har jag knappt har 2 dagar att plugga på kvar, och en dag att läsa So:n, och två timmar på mig att bli klar med engelskan. Kort sagt, DÖDA MIG! Funderar på att spela sjuk imorgon och plugga järnet hemma istället. En annan ide är att spela sjuk på torsdag när det är prov istället. Då får jag ju mer tid, smart huh?


westlife ♥

You make me feel funny
When you come around
Yeah that's what I found out honey
What am I doing without you
You make me feel happy
When I leave you behind
It plays on my mind now honey
What am I doing without you

Took for granted everything we had
As if I'd find someone
Who's just like you

We got a little world of our own
I'll tell you things that no one else knows
I let you in where no-one else goes
What am I doing without you
And all of the things I've been looking for
Have always been here outside of my door
And all of the time I'm looking for something new
What am I doing without you







girlylicious

Ella och jag har shoppat.. igen. Hem fick jag med mig en militärgrön jacka från vila, ring från bjorn birgitte och hårinpackning & serum från hm :) Ella köpte ett par ringar.

 
Kär på nytt ♥


I miss u like crazy

En "utekväll" är vad det blev av med kvällen. Det var så kul att jag tänker sitta hemma varje helg fram tills gymnasiet. Det här funkar inte


hemma från kolmården!

Är hemma hos elin, vi ska äta hemmagjord pizza, mums! Sen har vi lite planer med tilda stina och fannibanni eller fredrik :)
Igår sov jag hemma hos maweh, vakna mitt i natten av att en kille typ slog sin tjej utanför (?) hjäääälp, taskiga områden på söder.. sen vakna jag ella och z kl 7(!!!!!!) och drog till match. Ella tappa sin mobil i slussen och det hände alldeles för mkt för en lördag morgon.... nu ska jag nog rota igenom elin garderob.
E
Jag, Tilda och Pinky förra året?

Yesterday is over its a different day

Riktigt jobbigt torsdag, jobbiga lektioner, jobbig träning, jobbigt NO prov imoron som tydligen ska vara svårt. Ah jag längtar tillbaks till sommarlovet, öland, sundsvall, italien! Alla roliga minnen :) I helgen händer ingenting typ, syrran fyller år på lördag, då ska vi fira henne. Myspys, nu ska jag plugga No och dusha.
Pöss


drägggg

vad gör vi, nu kör vi, vad gör vi, nu kör vi!


Fekkenation in the nation


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0